Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریتعمداری گفت: توسعه تولیدات داخلی با هدف رسیدن به بازارهای صادراتی در اولویت وزارت صنعت، معدن و تجارت خواهد بود.

محمد شریعتمداری، وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با ایلنا، گفت: در دوره جدید دو هدف اصلی برای بخش تولید را پیگیری خواهم کرد. یکی تامین مالی بخش تولید است. اگر نظام بانکی با بخش تولید همراه شود صنعت کشور ارتقا و توان رقابت با رقبای خارجی را پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوم استفاده از نظرات بخش خصوصی است به گونه ای که از نظرات آنها در تصمیم گیری اقتصاد استفاده کنیم.

وی افزود: بخش خصوصی باید در کنار دولت قرار گیرد و به معنای واقعی حق رای داشته باشد. در غیر این صورت اقتصاد کشور را نمی توان توسعه داد.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: برای اینکه نظام تولید موفق باشد باید در ایجاد تقاضای بازار داخلی و خارجی برنامه ریزی کنیم. اگر رونق در این بخش رخ دهد به طور قطع مشکل اشتغال رفع خواهد شد و مهم ترین چالش کشور را حل کردیم.

وی گفت:به کوچک سازی دولت اعتقاد دارم. زمانی که وزیر بازرگانی بودم نیروی کار بخش دولتی به سمت بخش خصوصی بردم. لذا می گویم که بخش خصوصی باید با تمام قوا در عرصه اقتصاد فعال شود. در این زمینه نیز سعی خواهم کرد واگذاری های آینده درست باشد و دیگر بخش صنعت،معدن و تجارت بزرگ می‌شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور ببن الملل دیوان محاسبات کشور، لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی(اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی)در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • عنوان اتهامی مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد